Diensten

Een verbouwing en dan toch schoon en opgeruimd. Daarvoor staat TRI Bouw. En dan heeft het bedrijf ook nog eens alles voor de bestaande woning onder één dak. Jazeker, voor  keukens, sanitair en vloeren zit u sinds 2008 bij TRI Bouw gebeiteld en sinds Juni 2014 kunt u ook terecht bij TB Keukens voor uw (maatwerk) keukens.

Elektriciens, tegelzetters, schilders, stukadoors, loodgieters, timmermannen, vloerenleggers en betonboorders, al onze medewerkers zijn gediplomeerd en blinken uit in schoonheid, snelheid en efficiency. Service die vroeger zo gewoon was. Ze denken met u mee, luisteren aandachtig naar uw ideeën en vormen een uitstekend verlengstuk van waar de organisatie voor staat. Daarbij komt ons sociaal-maatschappelijk karakter goed van pas. Want naast onze standaard bedrijfsvoering sponsoren we een aantal lokale sportverenigingen en maatschappelijke projecten/vrijwilligersorganisaties.

Onlangs opende TRI Bouw een nieuwe tak van het Haagse concern: TB Keukens. Wij zorgen daar voor een deskundig advies en een vakkundige inbouw van uw keuken. Daarna kunt u zich al kokkerellend uitleven in een op maat gemaakte keuken van bijvoorbeeld Rotpunkt (Duits fabricaat) of Tristar (Nederlands fabricaat). Koken was nog nooit zo leuk. Denk daar een badkamer van een gerenommeerd merk als Laufen en een duurzame Quickstep of Mflor vloer bij en uw huis verandert in een modelwoning om altijd in te willen blijven wonen. We voeren vele verschillende merken, in verschillende prijsklassen, ook die voor u. Zo overzichtelijk kan verbouwen zijn.

BusTRI Bouw zit in de lift. Letterlijk. Want wij bewegen ons ook in de liftenbranche. We monteren nieuwe en demonteren bestaande liftinstallaties. Met de kwaliteit die de klant van ons gewend is. In alles wat we doen durven we verantwoorde risico’s te nemen, maar we blijven altijd met beide benen op de grond. Als klant van TRI Bouw kunt u een aanspreekpunt krijgen met wie u alle zaken regelt. Nooit meer van het kastje naar de muur. Hoe fijn is dat. We garanderen prima werk en daarom geven wij u op alle werkzaamheden en producten uitgebreide garantie.

Nog niet overtuigd? Particulieren en/of aannemers: maak vrijblijvend kennis met TRI Bouw en TB Keukens en neem eens een kijkje in onze uitgebreide showroom. Natuurlijk komen we ook graag bij u langs, maak hiervoor een vrijblijvende afspraak via onderstaand telefoonnummer. Wij nemen de tijd voor u. Bij TRI Bouw zit u gebeiteld.